Ej möjlig att boka under hösten 2019!

Att lära ett nytt språk är ofta nyckeln till att förstå ett land och dess kultur. Forskning har visat att det är mycket lättare att lära sig ett språk om man vistas i en miljö där språket talas. Utöver den aktiva språkinlärningen i lektionssalen påverkar omgivningen och skapar förståelse för såväl ord som grammatik.

Vår lärare Pedro har portugisiska som modersmål och talar dessutom flytande svenska. Utöver grundläggande kunskaper om språket kommer du att få massor av kunskaper om Portugal och människorna som bor där.

Vi har förmiddagarna med undervisning i lektionssalen. Fokus ligger på praktisk konversation. Pedro ger er små uppgifter och övningar som ni kan ta med ut i staden under eftermiddagen och kvällen – allt för att komma in i portugisiskan på ett naturligt sätt. Det blir ca 20 timmar utbildning i lektionssalen.

Nazaré ligger på Silverkusten, en dryg timme norr om Lissabon. Platsen är omtalad inte minst som ett paradis för surfare men även för dig som vill ta det lite lugnare kan en promenad längs stranden eller i gränderna ge inspiration. Här finns också Taberna Sitiado, en av Portugals absolut bästa restauranger. Nazaré är en utmärkt plats att lära känna Portugal.

Närmaste flygplats är Lissabon. Du når lätt Nazaré med buss från Lissabon. Vi kan hjälpa till med boende i närheten av utbildningslokalen om du önskar det.

Anmäl dig här.

OBS! För högsta pedagogiska kvalitet och möjlighet till individanpassning är antalet platser begränsat till 12.

Kom ihåg om du är med i en fackförening kan du vara berättigad till studiebidrag för en del av kursavgiften.

 

Lärare: Pedro César Campos
Kurstid: 5 dagar, mån-fre sammanlagd lektionstid ca 20 timmar
Period:
Pris: € 510 (SEK 5400) inkl. material. Vi kan hjälpa till med logi om ni önskar.
Anmälan Läs gärna villkoren innan du anmäler dig.

Läs mer om Nazaré