Intensivkurs i portugisiska – mellannivå, Algarve

En lite tuffare språkkurs för dig som har läst nivå 1 eller redan kan lite portugisiska. Kanske bor du redan i Portugal och lever med språket omkring dig.

Vår lärare Pedro har portugisiska som modersmål och talar dessutom flytande svenska. Utöver grundläggande kunskaper om språket kommer du att få massor av kunskaper om Portugal och människorna som bor där.

Jag har haft stor nytta av intensivkursen i portugisiska. Pedro kan förklara på svenska och det är en stor fördel tycker jag. Eftersom nybörjarkursen lägger stor vikt vid uttalet och kursen är varierad och interaktiv så tar man ett stort steg framåt på bara en vecka! Jag rekommenderar varmt Pedro Campos och hoppas att få möjlighet att gå fortsättningskursen./Anna 

På förmiddagarna är vi i lektionssalen, där vi övar konversation och fördjupar våra kunskaper i språket. Pedro ger er små uppgifter och övningar som ni kan ta med ut i staden under eftermiddagen och kvällen – allt för att komma in i portugisiskan på ett naturligt sätt. Det blir ca 20 timmar utbildning i lektionssalen.

Vi arrangerar kursen i centrala Lagos, ett av Portugals populäraste resmål på den soldränkta Algarvekusten. Närmast flygplats är Faro. Vi kan hjälpa till med boende i närheten av utbildningslokalen om du önskar det.

Anmäl dig här.

OBS! För högsta pedagogiska kvalitet och möjlighet till individanpassning är antalet platser begränsat till 12.

Kom ihåg om du är med i en fackförening kan du vara berättigad till studiebidrag för en del av kursavgiften.

 

Lärare: Pedro César Campos
Kurstid: 5 dagar, mån-fre sammanlagd lektionstid ca 20 timmar
Period: 21 – 25/10 2019
Pris: € 510 (SEK 5400) inkl. material. Vi kan hjälpa till med logi om ni önskar.
Anmälan Läs gärna villkoren innan du anmäler dig.