Relationsdrivet ledarskap

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar i ledande position. Du kanske leder andra chefer, team, företag, koncerner eller organisationer och är beroende av effektiv kommunikation.

Utbildningens syfte är att ge dig nya perspektiv på effektiv kommunikation och värdet i att utveckla relationer. Vi arbetar med målsättningen att kommunicera rätt sak, på rätt sätt, vid rätt tillfälle.

Målet är att skapa förutsättningar för än bättre lönsamhet genom ett relationsdrivet styrsätt.

Kristin Linus är beteendevetare med drygt 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom näringslivet. Som utbildare varvar Kristin forsknings- och erfarenhetsbaserad teori med praktiska övningar och erfarenhetsåterföring.

Det går att förändra utan att förbättra, men inte att förbättra utan att förändra”

Kursen håller vi i centrala Lissabon, en av världens vackraste städer. Du tar dig enkelt från flygplatsen med tunnelbana eller taxi. I priset ingår boende på ett modernt och trivsamt hotell. Tillsammans tar vi också en guidad tur i Lissabon och hinner med ett besök på fadohus för att bekanta oss med den traditionella musikformen som är så viktig för portugiserna.

Anmäl dig här.

OBS! För högsta pedagogiska kvalitet och möjlighet till individanpassning är antalet platser begränsat till 12.

Kom ihåg om du är med i en fackförening kan du vara berättigad till studiebidrag för en del av kursavgiften.

 

Lärare: Kristin Linus
Kurstid: 3 dagar, ons-fre
Period: 13 – 15/11 2019
Pris: € 1220 (SEK 12900) inkl. material och logi. Priset avser plats i dubbelrum, 3 nätter (tis-fre) inkl frukost. För dubbelrum för eget bruk tillkommer € 120 (SEK 1270)
Anmälan Läs gärna villkoren innan du anmäler dig.

Läs mer om: Lissabon och fado