Skrivarvecka i Nazaré

Har du också tankar på att skriva en roman eller att äntligen berätta om det där som betyder så mycket för dig? Kanske har du redan börjat och vill ha professionell handledning att komma vidare?

Therése Granwald är författare och skrivpedagog med flera års erfarenhet som universitetslärare. Hon kombinerar korta föreläsningar med gemensamma och inspirerande textsamtal som ger var och en skribent möjligheten att utvecklas till en bättre författare. Textsamtalet är en pedagogisk modell som används av både amatörer och professionella författare.

Under en intensiv och stimulerande vecka får du möjlighet att utveckla dina egna texter tillsammans med andra som brinner för skrivande.

I kurspriset ingår ett ex av Therése bok ”Kreativt skrivande” och Richard Rosengrens ”Karaktärer, repliker, dialog”, båda utgivna på Studentlitteratur.

Nazare ligger på Silverkusten, en dryg timme norr om Lissabon. Platsen är omtalad inte minst som ett paradis för surfare men för dig som vill ta det lite lugnare kan en promenad längs stranden eller i gränderna ge inspiration.

Närmaste flygplats är Lissabon och det går buss från Lissabon till Nazaré.

Lärare: Therése Granwald

Kurstid: 5 dagar, mån-fre

Kurspris: inklusive logi på Zulla Surf Village i fem nätter €660.
Priset avser plats i fyrbäddsrum. För plats i dubbelrum tillkommer €10/natt och önskar du dubbelrum för eget bruk €50. Priset inkludera två böcker samt en gemensam avslutningsmiddag.

Det finns möjlighet att delta i två skrivarveckor i följd så att du verkligen få tid att skriva. Bokar två veckor i rad får du 15% rabatt på andra veckan.

Period 1: 20-24 maj 2019
Period 2: 27-31 maj 2019

Anmäla dig här!  OBS! För att alla deltagare ska få möjlighet att utveckla sina texter är antalet platser begränsat till 12.