Skrivarvecka

Skrivarveckan har ännu ingen fast datum. Du kan göra en intresseanmälan så meddelar vi exakt datum senare!

Lissabons kullar och gränder har inspirerat många författare. Varför inte låta kakelfasaderna, vinden från Atlanten och de ljuvliga vaniljbakelserna, pasteis de nata, inspirera även dig? Under en skrivarvecka i Lissabon tillsammans med andra som älskar att skriva, och diskutera skrivande, kan du ta dina texter till en ny nivå.

Vi bor på ett modernt och trivsamt hotell i centrala Lissabon där vi har utrymme för såväl gemensamt arbete som individuellt skrivande. Tillsammans tar vi också en guidad tur i Lissabon och hinner med ett besök på fadohus.

Therése Granwald blir din handledare. Hon är författare och skrivpedagog med flera års erfarenhet från universitet och folkhögskola. Hon kombinerar korta föreläsningar med gemensamma och inspirerande textsamtal som ger var och en möjligheten att utvecklas till en bättre författare. Det gemensamma textsamtalet är en pedagogisk modell som visat sig mycket effektiv för skrivprocessen.

I kurspriset ingår ett ex av Therése bok ”Kreativt skrivande” som kom ut på Studentlitteratur 2019.

OBS! För att alla deltagare ska få möjlighet att få sina texter lästa och diskuterade är antalet platser begränsat till 12.

Du kan göra en icke bindande intresseanmälan så kontaktar vi dig när datum är beslutat. Du förbinder dig inte utan tar beslut först när du fått all information.

 

Lärare: Therése Granwald
Kurstid: 5 dagar, mån-fre
Period: Ej beslutad
Pris: € 990 (SEK 10 500) inkl. material och logi. Priset avser plats i dubbelrum, 6 nätter (sön-lör) inkl frukost. För dubbelrum för eget bruk tillkommer € 120 (SEK 1270)
OBS! Kursen kan bokas utan logi.
Intresseanmälan Läs gärna villkoren innan du anmäler dig.

Läs mer om: Lissabon och fado